♥ Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var..
♥ Bugün her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca aşık olup seni düşündüm...
♥ Yedi ayrı iklimden yedi çesit arı getirseler yedi çesit arı yedi ayrı çiçeği dolaşsa yedi ayrı çiçekten bal yapsa senin kadar tatlı olamaz...
♥ Aşk kaçmaktan çok kovalamak, görmekten çok özlemek, gitmekten çok beklemek, dokunmaktan çok düşünmektir.Ve aşk öyledirki nerde imkansız varsa onu seçer.
♥ Ne seni unutturacak kadar zaman geçecek ne de geçen zaman seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsende unuturum sanma zaman alışmayı öğretir unutmayı asla.
♥ Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zaman.herşeyin bir öncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN. senden önce vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan.
♥ Dünyada 2 renk gül olsun biri kırmızı diğerii beyaz sen beni unutunca kırmızılar solsun ben seni unutunca beyazlar kefenim olsun..
♥ Bir deniz düşün susuz , bir insan düşün mutsuz , bir gece düşün uykusuz , bir bahar düşün çiçeksiz , birde bni düşün sensiz..
♥ Birgün titreyek uyanırsan bilki resmini öptüğüm gündür. Ama birgün sebebsiz yere gözyaşların akarsa bilki öldüğüm gündür...
♥ Ne zaman çöller deniz , denizler çöl olursa , güneş doğmayı unutup ay çimene düşerse dağlarda nilüfer çamlarda gül biterse işte o zaman seni unutup başkasını severim ..